sobota 15. ledna 2011

Book Challenge: "Books in my thoughts" by Abbyss

Na blogu Abyss  právě probíhá nová challenge "Books in my thoughts" - "Knihy v mých myšlenkách", takže jestli máte zájem a chuť neváhejte se zúčastnit!

O co jde:
Ve zkratce jde o to, abyste přes rok 2011 přečetli alespoň 10  knih  podle vašeho výběru a u každé z nich odpověděli na pár otázek a zamysleli se nad tím, co ve vás daná kniha vyvolala

Otázky na které odpovídáte:
1. Proč jsem si vybral/a právě tuto knihu?
2. Definujte knihu až dvěma slovy (přídavným nebo podstatným).
3. Definujte knihu jedním slovem (slovesem nebo citoslovcem).
4. S jakou postavou bych se ztotožnil/a, případně kým bych chtěl/a nebo naopak nechtěla být.
5. Pokuste se v každém příběhu něco vyšvihnout, ať už je třeba i opravdu velmi špatný, najděte v něm alespoň jedno positivum.
6. A naopak najděte jedno negativum, ale pouze jedno, cílem je uvědomit si co vám na knize vadilo nejvíce, nemusí to být jen chyba v knize (spisovatelce), ale třeba i v chování postav.

Kdo se může účastnit:
Účastnit se může úplně každý, buď budete své odpovědi umisťovat na svůj blog, nebo je Abyss ochotná uvolnit místo na svém blogu.

Jak se přihlásit:
Jednoduše klikněte na tenhle článek a do komentářů napište, že se zůčastníte!

A to nejlepší nakonec:
Každý kdo se bude výzvy účastnit se svým blogem a bude dodržovat pravidla, má na konci roku šanci získat knihu, bude se jednat o některý z u nás vyšlých titulů v roce 2011. Ze zúčastněných bude tedy vylosován jeden výherce! Což je podle mě naprosto skvělé, protože tenhle rok vychází spousta úžasných knih!

Jestli se účastníte hlavně nezapomeňte dát Abyss vědět a dejete si na svůj blog/web/whatever ikonku soutěžě! Příklad vyplnění otázek také najdete na jejím blogu. A hlavně nezapomeňte na to nejzákladnější pravidlo: HAVE FUN!

0 komentářů:

Okomentovat